lördag 12 januari 2008

oj vilken dag!

Jag tror aldrig förr att vi handlat SÅ mycket på IKEA som vi gjorde idag!!! Det var inte rätt dag att bege sig till IKEA med stort släp! Nu i efterhand så tror jag att vi skulle ha beställt allt via internet och fått det hemkört istället. Nu har vi i allafall köpt och fraktat hem ALLT vi skall använda för att inreda Lumigarderoben i vårt sovrum och klädkammaren med. 7 PAX-garderober, stänger för hängare, hyllor och burkorgar. Sen blev det tre bokhyllor med varsin överhylla(förlänger upp mot taket) också för att få plats med alla våra böcker. Bänkskivan som skall monteras i govköket fick vi också med oss hem idag.Skall bli skönt att få den på plats så är allt klart i grovköket.

Sliten men fortfarande med en gnutta vilja kvar kämpade vi ihop de tre bokhyllorna och överskåpen när vi kom hem. Skönt! En liten bit på vägen ... den enkla biten. När det gäller klädkammaren blir det bra mycket jobbigare pågrund av snetaket. Vi blir alltså tvungna att bygga om garderobsstommarna något för att det skall bli snyggt och utrymmeseffektivt.

Jag kan också nämna att efter att antennfirman varit här igår visade det sig att allt var i sin ordning med antenn och kablage i huset. Signalen var superstark trots att antennen nu är monterad på vinden. Får till och med in de danska kanalerna trots att antennen inte ens är riktad mot det hållet. Underbart! Vi slipper Telia Digital-TV och kan nu köra Boxer men behöver INTE ha en antenn på taket.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var inget dåligt inköp! Får man fråga vad Pax-stommarna med inredning till sovrummet kostade? Vi ska också köpa bänkskiva (och överskåp) till grovköket på IKEA, så jag hoppas få se bilder sen :).