måndag 21 januari 2008

efter två månaders väntan fick vi äntligen vår taklampa

Efter två hela månaders väntan sedan vi beställde vår taklampa har vi äntligen fått den! Vi velade länge över vad vi skulle ha för belysning över vårt matrumsbord. Vi föredrar båda hellre levande ljus framför lampor och funderade tidigare på att vi skulle köpa någon typ av hängande ljuskrona/kandilaber. På bordet har vi alltid levande ljus när vi äter och det hade därför blivit ett fint komplement med någon sorts ljuskrona. Det är dock inte lätt att hitta någon hängande anordning för levande ljus som är snygg (som vi tycker är snygg :-) ) men till slut så fann vi vad vi sökte. En taklampa från LampGustaf som erbjuder både levande ljus och spottar med dimmer. Lampan heter LampGustaf "Love Dinner" och är designad av Charlotte Falck.

Taklampa från LampGustaf. Bilden är lånad från LampGustafs hemsida.

2 kommentarer:

Jessica Petersson sa...

Hej!

Hittade er blogg, då jag sökte efter precis en sådan taklampa som ni har. Tänkte passa på att fråga om spottarna ger bra ljus på bordet, om man vill ha det?

Lycka till med poolen.

Hälsningar
Jessica

Hanna sa...

Hej Jessica

Jag tycker lampan ger bra med ljus. Däremot tycker jag nästan att man måste ha lampan tänd även när man tänder ljusen eftersom rampen skuggar. Men då med dimmat ljus. Vi är dock väldigt nöjda med lampan :)

Hanna