lördag 5 januari 2008

Garderober

Vi har klagat en del på garderoberna som ingår. Varken HTH eller Lumi har uppfyllt våra krav och önskemål när det gäller förvaring och utrustning. Efter en del diskussioner har vi nu förhoppningsvis kommit fram till hur vi ska ändra om.

Innehållet i HTH-garderoberna var väldigt dyrt men nu har vi fått tips om att Hornbach har trådbackar som passar, vi har även sett att IKEAs Hopen/Komplement har trådbackar och hyllplan med en bredd på 60cm. Det återstår att se vad som passar...

Vår garderob i sovrummet innehöll en trådställning från Lumi och den föll oss inte heller i smaken utan här ska vi ha IKEAs Pax garderober. Vi kommer att behålla skjutdörrarna och bara sätta in garderobsstommar.

Vad som kommer ske i klädkammaren får vara hemligt ett tag till. Jag vet redan hur det ska se ut, måste bara lägga fram det på ett bra sätt till Patrik först :-D



Trådställningen från Lumi


2 kommentarer:

anette sa...

Hur har det gått med skjutdörrsgarderoberna? Vi var på visning av ett annat myresjöhus i förra veckan, och det är verkligen inte mycket att hänga i granen som inredning.

Unknown sa...

Hej Anette!

Skjutdörrsgarderoben är nu super. Vi fick riva ut hela inredningen. Den står nu i förrådet och förhoppningsvis kan vi använda den där senare. Istället satte vi in två stora PAX garderobstommar och detta blev perfekt! Nu utnyttjas utrymmet från golv till tak och hela bredden.

Även i klädkammaren inrede vi med PAX garderober längs väggarna. Dock fick jag bygga om dessa rätt mycket för att det skulle bli snyggt och utrymmesefektivt med tanke på snedväggarna.

Jag hade för mig att Hanna lagt upp bilder på garderoberna efter att de modifierats men så var det kanske inte.

Hur som helst så är vi nu supernöjda och är glada att vi tog tag i det direkt istället för att man hinner bli hemmablind.