lördag 20 oktober 2007

badrumsinredning och kökhandtag

Under fredags eftermiddagen var vi ute i huset och tittade för att se vad som hänt under den sista halvan av veckan. Precis som väntat var det vvs arbeten som utförts till största del. I övrigt syntes inte några större ändringar till.

I WC/D på nedanvåningen hade man monterat duschen och vask med blandare.

Även i badrummet på ovanvåningen hade man monterat in blandare vid vask och vid badkar.


I köket på nedanvåningen fanns det lite nyheter i form av monterad blandare samt installerad spishäll. Fläkten var dock inte uppsatt av den anledningen att de tydligen fått fel fläkt levererad tidigare. Alla skåpsluckor och lådor har nu fått beslag.
Nu är det inte långt kvar till den första besiktningen. Den är inplanerad måndagen den 29e oktober. Tanken är som jag har förstått det att allt skall vara klart då. Sen har de till den 16e november på sig att rätta till eventuella anmärkingar. Den 17e november flyttar vi in. Innan den första besiktningen är tanken att vi skall ha hunnit med att gå igenom huset noga för att ha med eventuella anmärkningar till besikningen.

6 kommentarer:

Moodboardwithflowers sa...

Hanna... å så skoj.. hoppas att det blir bra. och hoppas att jag får se bilder sen. imps and elfs finns i en söt liten butik här i helsingborg men går säkert att hitta i närheten av dig med! Kolla in deras hemsida vet ja!

Moodboardwithflowers sa...

glömde säga att det verkar hur skoj som helst med nytt hus! det blir snyggt som tusan

Kim sa...

Kan inte vara mycket som kvarstår nu då ni bara har 1 vecka till slutbesiktningen, så kul för er!

Unknown sa...

Nej det är väl inte massor men där är lite av varje. Målning, el och lite annat. Det är tyvärr inte slutbesiktning om en vecka utan kontrollbesiktning. Sedan är det några veckor efter den som slutbesiktningen är.

magnus sa...

Mycket stilrent! Är lite avis på er kamin....

Vilken riktning står huset? Framsidan mot norr eller?

Unknown sa...

Tack! Ja kaminen är vi mycket nöjda med. Blev väldigt snyggt med glasskiva undertill istället för plåt. Glasskivan gör sig riktigt bra mot parkettgolvet.

Precis som du skriver stämmer det att vi har framsidan på huset mot norr och således trädgårdssidan mot söder.