söndag 2 september 2007

fasaden är äntligen putsad ...

Idag har vi varit ute på byggplatsen och tittat på hur det fortskrider. Äntligen händer det lite saker som syns.
Det började redan förra veckan när vi fick ett MMS från ett par grannar med bilder på att de förberett inför putsningsarbetet. Det kändes bra att det var på gång. Igår fick ett SMS från ett annat grannpar som berättade att de verkligen satt igång med putsningen. Härligt!!
Så det var inte så mycket att snacka om, klar man var tvungen och åka ut och titta till huset idag. Vi var även bjudna hem till grannar på fika idag. MYCKET trevligt initiativ!! Känns som vi fått härligt trevliga grannar :-)

Verkligen kul att se huset nu när det är putsat. Nu är det bara att vänta några dagar till sen är det väl dags att börja måla huset. Huset skall ju vara i samma färg som kuporna nu är i och runt fönster skall vi ha omfattningar i vitt.

Något vi upptäckte som inte var så kul var att de förberett för vattenutkastare på framsidan av fasaden. Det vill vi verkligen INTE ha! Och det har vi talat med Myresjöhus om tidigare. Vi har sagt till om att vi skall ha vattenutkastaren på väggen som vetter mot carporten. Känns som det lutar mot ett eller flera samtal till Myresjöhus och underleverantörer imorgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi var ute i området igår och såg då att ert och ett par andra hus hade blivit putsade, såg snyggt ut!

Udda placering av vattenutkastaren, mot parkering eller på baksidan känns som mer logiska val. Får skriva upp det på vår lista över saker att dubbelkolla...

Unknown sa...

Ja, men som tur var så fick jag tag i alla hantverkare och byggledare idag så de fixade det direkt. De hade inte fått senaste VVS ritningarna.