fredag 3 oktober 2008

Sjukstuga och kanelbullar

Igår kväll gick Isaac från att ha varit pigg och glad vid hämtningen på förskolan till en dämpad liten het kamin. Idag är han fortfarande febrig men lite piggare så vi passade på att baka kanelbullar! Det är ju faktiskt kanelbullens dag imorgon och det måste vi uppmärksamma :) Redan vid degtillverkningen började Isaac gäspa så han missade en hel del av bakningen men ur virus o bakteriesynpunkt var det kanske bara bra!


Denna veckan har Patrik lagt markduk i poolen och pumpat en hel del vatten. Det har regnat varje dag så poolen har nästan fyllts på i samma takt som den tömts! Patrik har även hunnit handla dräneringsrör och nästa vecka kommer bonden med en massa makadam.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Vilka smarriga kanelbullar! Hade inte möjlighet att baka egna men de färdigbakade från lokala Ica handlaren var helt okej.

Kul att se att ni inte ligger på latsidan nu när huset är klart. Fniss... En pool låter som ett ganska stort projekt. Själv håller vi på att välja tapeter och lampor vilket är ett lite mindre kladdigt och inte minst grodfritt uppdrag:-)

Sex veckor till slutbesiktning nu!!! Börjar se färdigt ut på utsidan nu. Insidan är tvärtom inte alls klar och jag börjar undra om det behövs ett smärre mirakel för att de ska hinna. Men de har varit med förr våra snickare så jag antar att de kommer ro det i hamn.

Hälsningar
Anna

Hanna sa...

Spännande! Då är det verkligen inte långt tid kvar. Är det badrummet som ni satt ett långsmalt fönster i?

Ja latsidan hinner man inte med när man har hus:) Trodde nog inte det var fullt så mycket att göra när man köper ett nytt hus men samtidigt är det roligt! O det är ju ute som man har att göra!

Ser fram mot fler bilder :)

Anonym sa...

Hej!

Om du tänker på det långsmala fönstret på gaveln mot garaget så är det badrummet uppe.

Jag återkommer med fler bilder när vi har tillträde i november och det börjar hända något där inne också!

Just nu är det planering av ett kombinerat dop och bröllop i december som gäller för min del! Hehe...mycket roligare än att spackla väggar som mannen har på sin lott. Bra arbetsfördelning tycker jag:-)

Hälsn
Anna