onsdag 17 september 2008

Husresning och "boat"

Klockan sex i morse hör jag hur Isaac öppnar sin dörr och klampar bort mot vår. Men istället för att höra vårt dörrhandtag hör jag en förvånad Isaac säga "lastbil!" och "hjul". Sedan klampar han vidare in till oss "mamma, lastbil!". Eftersom jag visste vad det handlade om var det bara att gå upp. De reser grannhuset idag och lastbilen som levererade väggarna var så lång att Isaac såg den genom fönstret när han titta ner för trappan. Så innan klockan sju stod vi påbyltade och tittade på husresning. Inte ens vid vår egen var vi uppe så tidigt! Det var en ilsket sprattlande och skrikande Isaac som bars i väg till bilen när det väl var dags att åka till förskolan! I vanliga fall kan vi inte komma iväg snabbt nog :D Men vad kan man vänta sig av en pojke vars tredje ord var "traktor", bara "tack, tack" och"pappa" kom före. ("Mamma" kom som nummer fyra!)

Jag har även börjat att boa i vårt sovrum. Spjälsängen har fått flytta in i nischen mellan garderoben och väggen och Isaacs sänghimmel har kommit upp. Nytt spjälskydd har inhandlats men vi behöver även handla nytt täcke, kudde och lakan. Eftersom jag och Patrik har tjuvkikat men håller reslutatet hemligt så får ni inte se en färdigbäddad säng! Förhoppningsvis är det bara knappt två månader kvar tills sängen ska börja användas igen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra att vi "missar" husresningen. Inflytt till helgen om allt är ok på besiktningen

Anonym sa...

Hej!

Äntligen så är lilla Elin här! Tre dagar över tiden kom en efterlängtad liten krabat ut efter akut snitt. Mamma är lite invalid efter operationen men Elin är desto piggare! Pappa är bara så glad!

Putsen är snart klar på vårt hus. De räknar med att slutmåla om ca 2 veckor. Fönsterpartierna som förenar hus och garage är isatta och man kan nu se hur bra idé det är!

Och vi har fått komma till och börja så smått med att spackla badrumstak och grovkökets tak och väggar eftersom vi ska göra det i egen regi.

Jag är som sagt inte så rörlig men väntar på att det ska komma bilder från mannens kamera så jag kan maila. Lite segt för tillfället men det kommer!

Hälsningar
Anna

Hanna sa...

Johan: Så det är dags för inflyttning! Spännande!!! Hoppas besiktningen gick bra.

Anna: Ett stort GRATTIS till Elin!!! Låter inte roligt med akut snitt men skönt att allt gått bra!

Ser fram mot bilder :)

Kim sa...

Stort grattis till Elin, och ett förtida stort grattis till er med Hanna! Kul med ännu en liten en på området :)

Hanna sa...

Kim: Tack! Ja, här blir en hel hög -08. Så förhoppningsvis blir det nära till kompisarna sen :)