lördag 5 juli 2008

"Ledig lördag"

Idag har det varit ledig lördag i plankbygget. Istället har Patrik hjälpt en kollega att flytta, så vilat har han knappast gjort. Imorgon är det dags att fortsätta gräva hål. En sida är gjord och plintarna är på plats men det är en hel del stenar på vägen! "Bara" 29 hål kvar!

Stenar i denna storleken är tyvärr inte ovanliga att stöta på

Skruvarna beställde vi från ett annat ställe så de kommer inte förrän på måndag men då blir det att variera arbete genom att börja sätta stolpar och reglar på den sidan som är grävd. Ryggen kan behöva lite vila efter att ha lyft 70cm plintar.

Sen bilden togs har det rensats både i rabatten och intill husväggen ;-)

På framsidan har vi fått lite blommor i vår ena rabatt. Rosorna var en present och inte alls i färgväg vad vi/jag hade tänkt. Men eftersom vi inte var överrens om den rabatten så gjorde de sig bra där. Det blev en väldigt snygg kontrast till den grå väggen också! Fler blommor ska planteras, det ska bara diskuteras lite först!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Kommer ni ihåg vad det är för färgnummer på kulören på fasaden? Vi har typ 15 olika grå nyanser som vi kikar på:-) men det är svårt att föreställa sig hur de blir. Putsaren gjorde oss uppmärksamma på hur stor väggyta vi har på Pilegården och att inte välja för mörk nyans.
Ser framemot att få se hur planket blir!
Hälsningar
Anna

Unknown sa...

Hej Anna!

Den gråa färg vi valt är rätt så ljus och har färgkod S-3000N. Denna har vi på putsen samt på träpanel.

Kommer snart lite bilder på planket :-)

Anonym sa...

Tack för info!
Hälsn Anna