söndag 18 maj 2008

Vi har fått bygglov!

Efter fem månaders väntan har vi äntligen fått ett brev från kommunen om att vårt bygglov är beviljat! Så nu ska vi (läs Patrik) bara räkna ut materialåtgång och få kostnadsförslag från de olika brädgårdarna sen sätter vi igång!

11 kommentarer:

anette sa...

Grattis! Otroligt att det ska ta så lång tid för ett plank, men bra att veta.

Emma sa...

Gratulerar! Vilken tur att kommunen inte lät NFH sätta käppar i hjulet!

Anonym sa...

Ah! Bättre sent än aldrig, eller hur? Vi har själva liknande planer och eftersom jag är lite nyfiken så undrar jag hur mycket det kostade att få bygglov för ett plank? /Sandra Rocklind

Anonym sa...

Kul att det funkade trots jobbig granne! Vårt Pilegården-bygge är igång!!! Grunden gjuts om bara någon vecka och huset kommer resas i slutet av juni. Längtar sjukt mycket nu!!!
Anna

Hanna sa...

Tack Anette!

Emma: Det är tur att det är kommunen som har beslutande rätt ;-)

Sandra: Kommer inte ihåg exakt vad det kostar men tror det var runt 1500:-

Anna: Lycka till med ert bygge! Ni har ingen blogg?

Hanna sa...

Sandra: Patrik kollade räkningen och det var "bara" 1050:- för bygglovet

Anonym sa...

Var nyfiken på vartifrån era snygga barstolar kommer ifrån och vad de kostade?
(såg i ett tidigare inlägg på er sida)
De är så snygga och precis såna jag är ute efter.

Jeanette

Anonym sa...

Hej Hanna!

Önskar att jag hade haft orken men vi har en liten bebis osså på gång och hela våren har varit seg som kola för min del med (ja du vet illamående) och så. Och mannen är inte så intresserad av bloggar som jag:-)

Vi har tyvärr haft lite problem med bygget så här långt. En av underentreprenörerna sköter sig inte så vi har känt oss tvingade att ta in hjälp med att kontrollera bygget så det blir rätt gjort. Trist men vi hoppas på att det ska bli bättre framöver så vi kan njuta av alltsammans.

Lovar att återkomma med rapporter med vad som händer!
Hälsningar Anna

Anonym sa...

Ah! Det var ju faktiskt överkomligt. Får väl ta och spana in ert plank när det väl är på plats och samla lite inspiration inför vårt eget. Än så länge verkar det inte vara många på gatan som gjort något staket-liknande.

Hanna sa...

Anna: Grattis till bebisen!

Tråkigt att ni har haft problem med bygget. Var bygger ni någonstans? Hoppas att fortsättningen går bättre! Ser fram emot rapporter :-)

Anonym sa...

Hallå!

Vår grund gjuts imorgon onsdag och huset kommer vecka 25 enligt de senaste beskeden! Ska bli så kul att se huset växa fram i sommar/höst.

Anna