torsdag 3 juli 2008

Sommar

Äntligen har sommaren kommit tillbaka igen! Dags att plocka fram poolen och dags att vattna gräsmattan. Den har ju inte blivit vattnade undertiden vi var borta så det behövdes en rejäl skvätt!

För att skydda botten mot eventuella skruvhuvuden la vi ett gammalt täcke i botten


En närblid på en torr gräsmatta. Riktigt så fin är den inte överallt, finns fortfarande en del ogräs kvar.



Sandlådan har också blivit fylld och är väldigt uppskattad. Den blev lite större än vi hade tänkt men då får det ju bara plats ännu fler lekkompisar!

Allt material till planket har också kommit idag men det får ni se någon annan dag. Måste bara hämta oss från chocken först. Patriks kommentar var:" Va f-n ska vi inte sätta häck för!" Det är ju verkligen inte de små plintarna som ska ner i marken!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Ser härligt ut med både pool och sandstrand på tomten:-)

Jag undrar över vilken sorts puts ni har på huset. Är den slät eller har den små "noppor" eller "korn"? Vi ska välja puts i dagarna och fick info om att det finns typ 1-5 i storlek på kornen om vi inte vill ha slät. Svårt att välja utan att veta hur det ser ut.

Anonym sa...

Glömde skriva att ovan kommentar är från Anna!

Hanna sa...

Har inte för mig att vi fick 1-5 att välja på utan snarare slät, medel eller grov. Vi valde i alla fall medel så det kanske borde vara 3? O grattis till mailet, skönt att det händer något!!!

Anonym sa...

Jag antar att det är olika beroende på vilken putsfirma som anlitas och vad de använder för fabrikat. Vi ska ringa och kolla lite vad det innebär med grovleken 1-5. Funderar på helt slät men är inte säkra ännu.

Visst var det ett skönt besked sådär på en fredag och allt! Skönt att kunna slappna av lite också! Eller rättare sagt, mannen har slappat och jag har slappat och svettats i värmen med magen i skuggan:-)

Hälsningar
Anna