tisdag 13 november 2007

Packning pågår

Nu är det bara tre dagar kvar till slutbesiktningen och fyra dagar till flytt!! Ska bli sååå underbart! Ett och ett halvt års väntan är äntligen över! Det var svårt att föreställa sig när vi satt på vårt första möte med vår säljare Patrik E och Isaac som bara var tio dagar gammal skrek HELA tiden. Jag gick ifrån mötet genomsvettig och hade ingen aning om vad som hade sagts. Patrik kunde dock berätta att vi hade valt husmodell och att vi antagligen skulle få en tomt. Det fanns inga lediga tomter just då utan vi var reserver. Tur att vi pratat om hus i flera år innan dess så vi redan visste vad vi ville ha!! Annars är det inte mycket vi har varit överens om! Men nu står där ett fantastiskt fint hus och väntar på oss så kompromisserna blev bra trots allt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så härligt!!! Jag ser med spänning fram emot att få höra mer och se massor av bilder. Vi har fyra månader till husleverans och nio månader till inflyttning, det känns som en eeeevighet...

Jennie sa...

Lycka till med flytten och välkommen till gatan :-)

/Jennie

Kim sa...

Sedär, vi har visst samma säljare :) Lycka till imorgon och med flytten, vad härligt det måste vara att äntligen få ta sitt pick och pack och flytta in!

Anonym sa...

Tänk att det äntligen är dags.
Lycka till med slutbesiktningen och med flytten. Hoppas allt går bra.

/Pauline

Kim sa...

Nu har det gått ett tag sedan färdigställandet, passerade förbi ert hus i helgen och såg att det lyste och fanns dekoration i fönster - såg hemtrevligt ut och inte längre som en byggarbetsplats :) Fortfarande nöjda och glada hoppas jag?